Teknoloji

Twitter Herkese ‘Önerilen Tweetler’i Göstermeye Başladı!

Elon Musk’ın satın aldığı ünlü sosyal medya platformu Twitter’da son dönemde pek çok yenilik görüyoruz. Arap kılı haline dönüşen icat edilen mavi tik, son zamanlarda değişen COVID dezenformasyon politikaları bu değişikliklerden sadece birkaçı. Ayrıca platform, tweetlerin bugün hangi cihazdan gönderildiğini gösteren ibareyi de kaldırdı.

Şimdi ise Twitter’a başka yeniliklerin de geleceği görüldü. Twitter’ın kendi resmi hesabından yapılan bir paylaşım da bize takip etmediğimiz kişilerin paylaşımlarını gösterecek. önerilen tweet’lerinkapsamını genişlettiğini göstermiştir.

Artık herkes önerilen tweet’leri görecek

Bu stil özelliğinin zaten platformda olduğunu belirtelim. Birçok kullanıcı ana sayfaya göz attığında, takip etmedikleri hesaplardan gelen gönderiler zaten görülebiliyordu. Twitter’ın paylaşımından anladığımız kadarıyla yeni güncelleme daha sık ve daha fazla kişiye gösterecek. Yani takip etmedikleri kişilerden gelen tweetler, bu tür paylaşımları daha önce görmemiş olanların akışında çıkacaktır.

Twitter yaptığı açıklamada, herkesin platformdaki en iyi içeriği görmesini sağlamak için’ yaptığını belirtiyor. Tabii bunun kullanıcılar tarafından ne kadar beğenileceğini bilmiyoruz. Takip etmedikleri hesaplarla alakası olmayan paylaşımları sürekli görmek pek çok kişi için hoş olmayabilir.

Önerilen Tweetleri görmek istemiyorsanız ne yapmalısınız?

Önerilen tweet’leri görmek istemiyorsanız ‘ düğmesini tıklayın. kronolojik’ yapmak mümkün. Bu uygulamaya girdiğinizde sağ üst köşedeki ışıltı ikonuna bastığımızda karşımıza ” En son Tweetlere atla” seçeneği ile. Twitter’ın şimdilik bu moda önerilen gönderileri eklemediğini görebiliyoruz. Ancak önerilen tweet’lerin bildirimlere dahil edilebileceğini ve ana akışın dışındaki bölümleri keşfedebileceğini söylemeden geçmemeli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu