Teknoloji

Trendbox 20 Milyon TL’lik Tohum Yatırımı Aldı

Trendbox’tan alınan bilgiler doğrultusunda 20 milyon TL’lik tohum yatırımı yapıldı. Dikkatler tamamen bu yöne çekildi. Perakende sektörünün nabzını tutan ve eş zamanlı olarak alışveriş bilgilerini analiz eden Trendbox, yerli girişimlerin en başarılılarından biri. 20 milyon TL’lik tohum yatırımı aldığını açıklayan şirket, 3 yıl içinde 5 farklı ülkeye açılmayı hedefliyor. Söz konusu yatırım sayesinde yapay zeka (AI) tabanlı projeler geliştirecekler.

Trendbox Her Geçen Gün Gelişiyor

Trendbox şirketi 2017 yılında kurularak hızlı tüketim satış verilerinin toplanmasına yönelik hizmet vermeye başlamıştır. Kuruluşundan bu yana 7 yılını doldurmuş bir firmadır. Ülkemiz genelinde 4 binden fazla satış noktasından satış verilerini raporlayan bu şirket, aynı zamanda araştırma şirketlerine ve reklam ajanslarına akıllı satış raporları da sağlıyor. Trendbox Genel Müdürü Ozan Tezer, perakende dünyasının devlerine rekabetçi pazarda çok sayıda hizmet sunduklarını belirtti.

Ülkemizin en büyük perakende markaları Trendbox ile daha da ileri gidecek. Finberg Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Elgin, ülkemizin perakende teknolojisinde güçlü girişimler yaratma kabiliyetinin son derece yüksek olduğunu söyledi. Finberg de bu alandaki yatırımlarını her geçen gün artıracak. Önümüzdeki günlerde bu alandaki tüm değişiklikleri hep birlikte göreceğiz.

Trendbox gibi kendi alanında dev haline gelen ve zamanla daha da değişip dönüşen firmalar sayesinde ülkemiz dünyada öne çıkmaya devam edecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu