Haber

Büyükşehir’de 3 müdürlüğün hizmet vereceği binada çalışmalar sürüyor

Büyükşehir Genel Sekreteri Gündoğdu, Ulaşım Daire Başkanlığı’na ait ek idare binası ve depo alanında incelemelerde bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 6 Ekim’de ihalesi yapılan Ulaştırma Dairesi Ek İdare Binası ve Depolama Alanı İmalat İşi kapsamında çalışmalar devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, çalışmaları yerinde inceledi.

 

GÜNDOĞDU ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Ekim’de ihalesi yapılan Ulaşım Dairesi Ek İdare Binası ve Depo Alanı İmalat İşi kapsamında çalışmalar devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde %60’ı tamamlanmış 6 bin 313 m2’lik arsada; 661 m² yönetim binası, 1,24 m² depo binası ve 289 m² açık depo alanı bulunmaktadır. Genel Sekreter Gündoğdu, çalışmaları yerinde inceleyerek teknik heyetten bilgi aldı. Genel Sekreter Gündoğdu’ya Ulaştırma Daire Başkanı Ahmet Çelebi eşlik etti.

 

İLAVE YÖNETİM BİNASI

Bina tamamlandığında Akıllı ve Sürdürülebilir Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü ile Ulaşım Daire Başkanlığına bağlı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü faaliyetlerine bu binadan devam edecek. Ayrıca imalatların tamamlanmasıyla birlikte yönetim binasında yaklaşık 50 kişilik, depo binasında ise 10 kişilik ofisler bulunmaktadır. Saha ve atölye çalışanlarının çalışacağı atölyeler ile akıllı ulaşım sistemleri, sinyalizasyon, yatay ve dikey işaretleme birimleri için kapalı depolar bulunacak.

 

GENİŞ DEPOLAMA ALANLARI

Kapalı ve açık depo hizmete açıldıktan sonra trafik levhası imalatı, sinyalizasyon teçhizatı tamiri ve bakım onarımlarının yapılacağı atölyeler, sivil araç otoparkı, iş makinesi, kamyon ve kamyonet park alanları ve akıllı elektronik cihazların bulunduğu araç yıkama alanı ulaşım sistemleri, yol işaretleme ekipmanları ve araçları yer almaktadır. Kapalı bir sığınakta Kobis sistemlerine ait malzemelerin saklandığı bir alan olacaktır.

 

3 MÜDÜRLÜK HİZMET VERECEK

Otobüs İşletmesi Şube Müdürlüğü için 520 m2 katlı binanın imalatına da başlandı. Bu üretimden sonra aynı anda üç otobüse hizmet verilebileceği bir bina, yedek ekipmanların güvenle stoklandığı bir depo, yıkama ve otobüs depolama alanı olacak. Daire Başkanlığına bağlı üç müdürlüğün hizmete açacağı bu yerleşkenin inşaatının 240 takvim günü sürmesi planlanıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-yazihan.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu